L'Ajuntament de Barcelona estudia expropiar fins a deu blocs de pisos de Sant Martí.

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

miércoles 29 junio 2059 22984 Compartes

L'Ajuntament de Barcelona estudia expropiar fins a deu blocs d'habitatges dels barris del districte de Sant Martí . De moment la comissió d'Ecologia, urbanisme i mobilitat ha aprovat aquesta tarda -per la via d'urgència- suspendre durant un any les llicències i permisos d'obres dels deu blocs d'habitatges, que són de propietat privada. Per ara s'ha pres la decisió de tirar endavant l'expropiació dels blocs de pisos del carrer Pere IV números 205, 207, 209 i 211 a l'espera de valorar a quines altres zones del districte es farà la mateixa neteja. L'administració es posarà en contacte amb els diferents propietaris els propers dies, per a què comencin a treure dels pisos, els objectes de valor i altres coses que vulguin conservar. Durant aquest temps l'equip d'Ada Colau estudiarà de quants en canviarà la qualificació urbanística per expropiar-los i dedicar-los a equipaments, escoles i habitatges públics.

El primer pas és analitzar quins d'aquests solars poden servir per fer-hi equipaments. Per evitar que, mentre s'avaluen les possibilitats, els propietaris presentin projectes d'obres i demanin llicències a corre-cuita, s'han congelat els solars des d'un punt de vista administratiu. Després caldrà fer una modificació del Pla General Metropolità. La tinenta d'alcalde d'Urbanisme, Janet Sanz, ha explicat que ara tenen una qualificació urbanística d'equipament privat i "per tant s'haurien d'expropiar en el tràmit de la requalificació" per convertir-los en equipament públic.

A tots els solars afectats -alguns dels quals estan edificats- s'hi atura la concessió de llicències, comunicats d'obres i tràmits de planejament. Les iniciatives que estiguin en marxa i encara no s'hagin autoritzat també queden suspeses. La suspensió és d'un any però es pot prorrogar fins a dos anys, cal tenir en compte que, com ha explicat Sanz, la modificació del Pla General Metropolità pot durar entre set i nou mesos. Tot i així ha assegurat que volen fer l'avaluació dels solars "amb la màxima celeritat".

La suspensió de llicències s'ha aprovat amb els vots en contra de CiU, PP i C's i els vots a favor de BComú, el PSC, ERC i la CUP. La regidora convergent Francina Vila ha estat especialment crítica, ha definit la mesura d'"aquelarre" i ha afegit que "no és la manera més rigorosa o ètica de funcionar". Fins i tot ha comparat l'alcaldessa, Ada Colau, amb l'expresident veneçolà Hugo Chávez. Els tres partits que han votat en contra de la mesura n'han criticat les formes mentre que els que ho han fet a favor han destacat la urgència de resoldre la manca d'equipaments i habitatge de l'Eixample. "El que no s'hi val", ha contestat Sanz, "és fer un discurs dient que estan d'acord en aconseguir espais per equipaments", votar en contra de la proposta "i no plantejar alternatives"

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

loading Biewty

Más popular

 1. 1

  el sexo ayuda a expulsar intrusos en los ojos Un estudio reciente de la universidad de Estanford Bridge, tener relaciones sexuales ayuda a dilatar las venas de los ojos, ayudando a expulsar cualquier intruso que este alojado en las fosas oculares y que causen molestias.

 2. 2

  primer encuentro con un ovni en chile En la madrugada de el jueves 13 de mayo, en un pueblo de la comuna de Valdivia llamado Angachilla un OVNI ha entrado en el espacio aéreo.Todos los radares del aeropuerto han identificado un OVNI en el radar. Sin ningún motivo aparente, el OVNI se tele-transportaba sin ninguna explicación. Todos los aviones tuvieron que alejarse de la pista ya que el OVNI no tenía intención de parar y no aterrizar. Al final acabó siendo un helicóptero del ejército que su tecnología permite desaparecer por unos minutos de los radares. Al final el helicóptero pidió perdón y se marchó.

 3. 3

  los patinetes eléctricos con seguro apartir de junio de 2021 Apartir del 23 de junio en España será de obligación tener un seguro contratado, el precio de este oscilará entre 22 y 78 euros mensuales

 4. 4

  primer encuentro con un ovni en espaÑa En la madrugada de el jueves 13 de mayo, en un pueblo de la Comunidad Valenciana llamado Manises un OVNI ha entrado en el espacio aéreo. Todos los radares del aeropuerto han identificado un OVNI en el radar. Sin ningún motivo aparente, el OVNI se tele-transportaba sin ninguna explicación. Todos los aviones tuvieron que alejarse de la pista ya que el OVNI no tenía intención de parar y no aterrizar. Al final acabó siendo un helicóptero del ejército que su tecnología permite desaparecer por unos minutos de los radares. Al final el helicóptero pidió perdón y se marchó.

 5. 5

  ¿cuando harán la colaboración blackpink y bts? Blackpink y BTS, son los dos grupos de kpop mas grande, por lo que muchos fans, ya quieren tener la colaboración de Blackpink y BTS, sus dos agencias (YG y Hybe) Ya dieron su fecha de colaboración, lo cual será la próxima semana se lanzara el teaser y el Miércoles se lanzará el video oficial