Premi emprenedors 2019

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

2059 84961 Compartes

Aquest dilluns, l’Ajuntament de Granollers i l’Associació de comerciants Gran Centre han fet la presentació de la segona edició dels premis Porxada, destinats a diversos establiments de la ciutat. La roda de premsa s’ha fet a la sala de plens amb la presència de l’alcalde, Josep Mayoral, la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo i la presidenta de Gran Centre Granollers, Laura Sabatés.

La regidora ha iniciat la presentació, indicant que la idea de crear els premis va sorgir fa tres anys, en el durant l’elaboració del Pla Estratègic de Comerç i finalment ja hi ha les bases del concurs acordades. D’aquesta manera es concediran distincions a cinc dels establiments històrics de la ciutat amb més de cents anys, un premi honorífic, un altre a l’antiguitat, a algun dels comerços que aquest any compleixen 25, 50 o 75 anys i un altre per la innovació o remodelació experimentada per alguna botiga, així com un premi honorífic.
S’ha establert que els premis siguin entregats en una gala que cada any tindrà lloc el segon divendres d’octubre a la sala Tarafa del carrer de Corró i excepcionalment enguany el dimecres dia 2, en ser festiu dimarts.
La presidenta de Gran Centre ha explicat que els comerços que poden optar als premis podran ser els que pertanyin a Gran Centre i també a la resta d’Associacions de comerços de la ciutat, quins responsables també formaran part del jurat i aquells que no estiguin inscrits en cap associació. Concretament el jurat del premi estarà format per membres d’aquestes Associacions de comerciants, un representant del Gremi d’Hostaleria del Valler Oriental, una de l’Associació d’Hotels, la regidora de Promoció Econòmic i un tècnic del servei de comerç de ‘juntament.
Ha aclarit que enguany només es guardonaran cinc dels més de 20 establiments centenaris, escollint per començar aquells que estan encara regentats per la mateixa família que va començar el negoci. Els premis consistiran en un guardó físic, un document signat per l’alcalde que oficialitzi el reconeixement i una bonificació de deu mil euros a cadascun dels primers premis. Concretament el que denominen Premi al futur serà a una jove empresa del sector de serveis que hagi estat fent un esforç a escala digital o de innovació, on Can Muntanyola o A4potes, de Esteve Vila i Benito Caracuel porten la davantera.

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

loading Biewty

Más popular

  1. 1

    el sexo ayuda a expulsar intrusos en los ojos Un estudio reciente de la universidad de Estanford Bridge, tener relaciones sexuales ayuda a dilatar las venas de los ojos, ayudando a expulsar cualquier intruso que este alojado en las fosas oculares y que causen molestias.

  2. 2

    primer encuentro con un ovni en chile En la madrugada de el jueves 13 de mayo, en un pueblo de la comuna de Valdivia llamado Angachilla un OVNI ha entrado en el espacio aéreo.Todos los radares del aeropuerto han identificado un OVNI en el radar. Sin ningún motivo aparente, el OVNI se tele-transportaba sin ninguna explicación. Todos los aviones tuvieron que alejarse de la pista ya que el OVNI no tenía intención de parar y no aterrizar. Al final acabó siendo un helicóptero del ejército que su tecnología permite desaparecer por unos minutos de los radares. Al final el helicóptero pidió perdón y se marchó.

  3. 3

    los patinetes eléctricos con seguro apartir de junio de 2021 Apartir del 23 de junio en España será de obligación tener un seguro contratado, el precio de este oscilará entre 22 y 78 euros mensuales

  4. 4

    primer encuentro con un ovni en espaÑa En la madrugada de el jueves 13 de mayo, en un pueblo de la Comunidad Valenciana llamado Manises un OVNI ha entrado en el espacio aéreo. Todos los radares del aeropuerto han identificado un OVNI en el radar. Sin ningún motivo aparente, el OVNI se tele-transportaba sin ninguna explicación. Todos los aviones tuvieron que alejarse de la pista ya que el OVNI no tenía intención de parar y no aterrizar. Al final acabó siendo un helicóptero del ejército que su tecnología permite desaparecer por unos minutos de los radares. Al final el helicóptero pidió perdón y se marchó.

  5. 5

    ¿cuando harán la colaboración blackpink y bts? Blackpink y BTS, son los dos grupos de kpop mas grande, por lo que muchos fans, ya quieren tener la colaboración de Blackpink y BTS, sus dos agencias (YG y Hybe) Ya dieron su fecha de colaboración, lo cual será la próxima semana se lanzara el teaser y el Miércoles se lanzará el video oficial