Els Castellers de Mallorca es vacunen a partir de demà i es converteixen en els padrins de Sant Sebastià 2021

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

2059 70441 Compartes

L’Ajuntament de Palma ha fet pública avui la seva decisió de destinar als Castellers de Mallorca les 150 vacunes contra la Covid-19 de Pfizer que ha adquirit de forma privada per destinar a una entitat cultural de la ciutat. Després de conèixer la data d’inici de vacunació a la Unió Europea el Consistori Balear va decidir elegir una entitat cultural a qui pogués donar un cop de mà i reactivar la seva activitat a principis de 2021.

D’aquesta manera, les vacunacions dels Castellers de Mallorca s’iniciaran demà mateix al centre de salut primària de Son Pisà de Palma. Les vacunes seran injectades als membres de l’entitat seguint el mateix ordre que estableix el Govern Central, començant pels d’edat més avançada i membres de risc.

El procés d’elecció d’aquesta entitat s’ha realitzat mitjançant unes votacions internes i tenint en compte diversos factors com l’edat de l’entitat, el nombre de membres, les seves edats i el tipus d’activitat. Finalment, l’entitat que més vots ha rebut han estat els Castellers de Mallorca.

A l’hora de prendre la decisió, l’Ajuntament ha tingut en compte també que el nombre de socis de l’associació cultural sense ànim de lucre és molt inferior a les 150 dosi que ha adquirit, d’aquesta manera s’ajuda doblement a l’entitat: d’una banda podrà reactivar l’activitat a principis de 2021 i, d’altra banda, els Castellers de Mallorca podran oferir les vacunes restants a nous membres que es comprometin, contractualment, a formar part de forma activa de l’entitat durant els propers 2 anys; incrementant així el seu gruix social.

Una vegada vacunats els Castellers de Mallorca s’han compromès a reprendre la seva activitat el mateix 1 de gener i estar preparats per actuar durant totes les jornades de les festes de Sant Sebastià 2021 ja que seran ells els únics vacunats entre totes les entitats culturals.

Així doncs els castellers estan molt contents, tal i com la seva presidenta, Helena Vilches, afirma: “Hem tengut molta sort i hem d’aprofitar aquest impuls per demostrar que som part important de la ciutat” i amplia, “actuar de nou a l’encesa del Fogueró és quelcom que duim molt de temps lluitant i ho gaudirem com a nins petits tot i que ho haguem de fer sense públic”. Sobre el procés de vacunació i la quantitat d’unitats declara: “És meravellós poder comptar amb tantes vacunes, fa anys que necessitàvem augmentar el nombre de castellers i de ben segur així serà més fàcil. El que si esteim lluitant és per aconseguir que ens permetin vacunar al mateix lloc on assajarem, tenim personal preparat com la mateixa cap de colla, Cristina Pons, infermera de l’hospital General de Palma”.

D’aquesta manera l’Ajuntament compensa mínimament als Castellers de Mallorca el fet de mantenir-los sense local propi durant els seus 25 anys d’història.

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

loading Biewty

Más popular

  1. 1

    el sexo ayuda a expulsar intrusos en los ojos Un estudio reciente de la universidad de Estanford Bridge, tener relaciones sexuales ayuda a dilatar las venas de los ojos, ayudando a expulsar cualquier intruso que este alojado en las fosas oculares y que causen molestias.

  2. 2

    primer encuentro con un ovni en chile En la madrugada de el jueves 13 de mayo, en un pueblo de la comuna de Valdivia llamado Angachilla un OVNI ha entrado en el espacio aéreo.Todos los radares del aeropuerto han identificado un OVNI en el radar. Sin ningún motivo aparente, el OVNI se tele-transportaba sin ninguna explicación. Todos los aviones tuvieron que alejarse de la pista ya que el OVNI no tenía intención de parar y no aterrizar. Al final acabó siendo un helicóptero del ejército que su tecnología permite desaparecer por unos minutos de los radares. Al final el helicóptero pidió perdón y se marchó.

  3. 3

    los patinetes eléctricos con seguro apartir de junio de 2021 Apartir del 23 de junio en España será de obligación tener un seguro contratado, el precio de este oscilará entre 22 y 78 euros mensuales

  4. 4

    primer encuentro con un ovni en espaÑa En la madrugada de el jueves 13 de mayo, en un pueblo de la Comunidad Valenciana llamado Manises un OVNI ha entrado en el espacio aéreo. Todos los radares del aeropuerto han identificado un OVNI en el radar. Sin ningún motivo aparente, el OVNI se tele-transportaba sin ninguna explicación. Todos los aviones tuvieron que alejarse de la pista ya que el OVNI no tenía intención de parar y no aterrizar. Al final acabó siendo un helicóptero del ejército que su tecnología permite desaparecer por unos minutos de los radares. Al final el helicóptero pidió perdón y se marchó.

  5. 5

    ¿cuando harán la colaboración blackpink y bts? Blackpink y BTS, son los dos grupos de kpop mas grande, por lo que muchos fans, ya quieren tener la colaboración de Blackpink y BTS, sus dos agencias (YG y Hybe) Ya dieron su fecha de colaboración, lo cual será la próxima semana se lanzara el teaser y el Miércoles se lanzará el video oficial