Sparky torna amb força

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

lunes 27 junio 2059 4625 Compartes

Sparky torna amb força

La famosa porta una temporada allunyada de les xarxes, però segueix tant provocadora com sempre.

Fa un grapat de dies que no en sabíem res de la Sparky, però ha tornat, i ha tornat amb més força que mai. Tan irreverent i maleducada com sempre.
Després del bloqueig del seu primer conte de TikTok i amb l'obertura d’un segon semblava que s’havia de menjar el món, però la veritat és que ha estat totalment desapareguda. De fet li havíem perdut la pista. FINS ARA! Ens havien arribat informacions que estava treballant intensament amb les empreses elèctriques més grans del país, i així és. Actualment col·labora amb aquestes per mantenir els preus elevats i seguir generant diners, uns diners que van directament a la seva butxaca.
El darrer dimecres vam aconseguir parlar amb ella abans de l’entrada de la reunió que tenia amb les elèctriques. Amb el to de superioritat de sempre, va dir: “Ja ho veureu, això no s’aturarà fa uns anys pagàvem 30 euros per megawatt hora, ara 300 i d'aquí un parell 1000” En ser preguntada per la seva desaparició de les xarxes socials va dir: “Sé que no estic comentant res per les xarxes socials, de fet no ho necessito, [...] però estigueu atents, qui sap quan tornaré. [...] A més segueixo sent increïblement important, sense mi esteu arreglats. Puc apujar el preu de la llum tant com vulgui que em seguireu necessitant”. Acabades aquestes declaracions no va acceptar més preguntes.
En sortir de la reunió, de la qual encara no en tenim detalls, la famosa va comentar: “Després de la reunió us puc confirmar que els preus no canviaran, aquí ningú posarà un quarto per les energies renovables, així que a seguir pagant pel gas, el carbó i el petroli. M’encanta!”. Abans de marxar i ja tancant les seves declaracions va dir: “Que fareu vosaltres? Us penseu que podeu fer res? A pagar i a contaminar! Electricitat al poder!”
Aquesta nova aparició de Sparky ha deixat a tothom confós i amb més preguntes que respostes. Per què no ha publicat res a les seves xarxes socials? Quines decisions s’han pres a la reunió? Què passarà amb el preu de la llum? Per què sembla que no hi ha interès amb les energies renovables? Què en podem fer nosaltres? Moltes preguntes que de moment no tenen resposta.

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

loading Biewty

Más popular

 1. 1

  el sexo ayuda a expulsar intrusos en los ojos Un estudio reciente de la universidad de Estanford Bridge, tener relaciones sexuales ayuda a dilatar las venas de los ojos, ayudando a expulsar cualquier intruso que este alojado en las fosas oculares y que causen molestias.

 2. 2

  primer encuentro con un ovni en chile En la madrugada de el jueves 13 de mayo, en un pueblo de la comuna de Valdivia llamado Angachilla un OVNI ha entrado en el espacio aéreo.Todos los radares del aeropuerto han identificado un OVNI en el radar. Sin ningún motivo aparente, el OVNI se tele-transportaba sin ninguna explicación. Todos los aviones tuvieron que alejarse de la pista ya que el OVNI no tenía intención de parar y no aterrizar. Al final acabó siendo un helicóptero del ejército que su tecnología permite desaparecer por unos minutos de los radares. Al final el helicóptero pidió perdón y se marchó.

 3. 3

  los patinetes eléctricos con seguro apartir de junio de 2021 Apartir del 23 de junio en España será de obligación tener un seguro contratado, el precio de este oscilará entre 22 y 78 euros mensuales

 4. 4

  primer encuentro con un ovni en espaÑa En la madrugada de el jueves 13 de mayo, en un pueblo de la Comunidad Valenciana llamado Manises un OVNI ha entrado en el espacio aéreo. Todos los radares del aeropuerto han identificado un OVNI en el radar. Sin ningún motivo aparente, el OVNI se tele-transportaba sin ninguna explicación. Todos los aviones tuvieron que alejarse de la pista ya que el OVNI no tenía intención de parar y no aterrizar. Al final acabó siendo un helicóptero del ejército que su tecnología permite desaparecer por unos minutos de los radares. Al final el helicóptero pidió perdón y se marchó.

 5. 5

  ¿cuando harán la colaboración blackpink y bts? Blackpink y BTS, son los dos grupos de kpop mas grande, por lo que muchos fans, ya quieren tener la colaboración de Blackpink y BTS, sus dos agencias (YG y Hybe) Ya dieron su fecha de colaboración, lo cual será la próxima semana se lanzara el teaser y el Miércoles se lanzará el video oficial